Osallistu Furious Axe Oy osakeantiin 22.10.2021-28.2.2022

UKK ja säännöt

Rage Room Turku -säännöt

  • Pidä suojavarusteet yllä ollessasi huoneessa
  • Pysy turva-alueella ystäväsi ollessa lyöntialueella
  • Huoneissa on henkilömäärälle suositus
  • Lyömävälineitä saa käyttää vain niille merkityllä alueella
  • Ota huomioon, että tavaran palaset voivat kimmota seinistä ja lattiasta
  • Noudata varovaisuutta ja vältä itsesi vahingoittamista
  • Huoneeseen pääsee vain allekirjoittamalla säännöt-lomakkeen
  • Ei sisäänpääsyä päihtyneille

Osallistuja allekirjoittaa "olen lukenut säännöt" -lomakkeen ja vastaa omasta turvallisuudestaan pukeutumalla vaadittuihin suojavarusteisiin. Huoneiden tapahtumat nauhoitetaan mahdollisten erimielisyystilanteiden varalle.

 

 

Mikä on raivohuone (Rage Room)?

Wikipedia selvittää asian hienosti (linkki):  "Raivohuone tai vihahuone on paikka, jossa asiakas saa tuhota asioita. Tuhoamisen hän voi suorittaa astalolla kuten golfmailalla, sorkkaraudalla tai lekalla." Tässä vielä englannin kielinen Wikipedia-sivu: linkki

 

Voinko loukata itseäni?

Jos noudatat sääntöjämme, niin et voi loukkaantua. Meiltä saat tarvittavat suojavarusteet haalarit, kasvosuojan. hanskat ja turvasaappaat. Valvomme myös huoneen ulkopuolelta tapahumia huoneissa. Allekirjoittaessasi "Olen lukenut säännöt"-lomakkeen olet tietoinen miten toimia oikein.

 

Kuinka monta huoneeseen pääsee kerrallaan?

Meillä on 2:n ja 3 hengen huoneita. Hybrid Room (Valhalla) vetää hyvin 4 henkilöä. Voimme tehdä räätälöityjä järjestelyitä isommille ryhmille, esim. polttarit, tyky-päivät yms.

 

Kauanko se kestää?

Kun varaat 60 minuuttia, niin 15 minuuttia on varattu alkubriiffiin, 30 minuuttia huoneessa olemiseen ja 15 minuuttia jälkipuintiin. Myös pidemmät varaukset ovat mahdollisia, kysy meiltä lisätietoa.

Kun oikein innostuu ragettamaan, niin kuumahan siinä tulee. Varaudu siis pukeutumalla kevyesti, esim. t-paitaan.

 

Voinko tulla varaamatta aikaa?

Soita meille ja voit päästä lyhyelläkin varoitusajalla rageamaan. Toimimme kuitenkin pääsääntöisesti ennakkovarausten mukaan.

 

Mitä kaikkea saa hajottaa?

Huoneessa saa hajoittaa esineet, jotka ovat esivalittuja. Lisää esineitä saa ostamalla lisäpaketteja 10-20e. 

 

Miten hoidatte kierrätyksen

Lähialueella toimii elektroniikkaa varten keräyspiste ja sinne voi viedä myös rikki hakatun eletroniikan. Muulle silpulle teemme lajittelun ja toimitamme ne jätekäsittelyyn (Topinojalle).

 

Onko Rage Roomissa ikärajaa?

On, 18-vuotta pitää olla täyttänyt tai sitten on vanhempien suostumus. Emme suosittele tätä alle 13-vuotiaille. 

 

Saako huoneissa kuvata omalla kameralla?

Kyllä, kuvata saa ihan vapaasti. Huoneissa on puhelinta varten kiinnitysjalustoja. Kameran käyttäminen on omalla vastuulla. Oman vakuutuksen ehdot kannattaa tarkastaa (kotivakuutus ymv.)

 

Voinko itse valita musiikit?

Meillä on huoneisiin teemojen mukaiset musiikit, mutta voit soittaa myös omaa musiikkia. Huoneissa on kaiuttimet johtoliitännällä.

 

Saanko tuoda omia tavaroita?

Saat, ehdottomasti. Huoneisiin kuuluu tietty määrä esineitä, mutta voit tuoda omia kierrätykseen valmiita tavaroita mukanasi. Älä kuitenkaan tuo hehkulamppuja, nesteitä, aerosolipurkkeja, myrkyllisiä tai haitallisia aineita sisältäviä astioita. Kysy meiltä lisätietoa rajoituksista.

 

 

Rage Room Turku